Informatie voor jeugddeelnemers

Yes! Ook jij kunt dit jaar op kamp of naar je favoriete vakantieactiviteit! Door het coronavirus zal het er allemaal een beetje anders uit zien. Met verschillende spelregels zorgen we ervoor dat de kampen en activiteiten veilig verlopen en dat de kans op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk is. 

In je eigen Kampbubbel

Dit jaar gaan we op kamp in Kampbubbels! Dat betekent dat je met een vaste groep op kamp gaat en dat er gedurende het kamp geen mensen bij de groep komen. Iedereen die op kamp gaat is niet ziek en heeft geen (verkoudheids)klachten. Er is zo min mogelijk contact met mensen van buiten de Kampbubbel, zoals andere kinderen van een andere groep. Verder zijn er allerlei dingen waar jouw begeleiders rekening mee houden, zoals extra schoonmaak en dat iedereen veel handen moet wassen. Hieronder lees je de belangrijkste regels.

Hoe werkt het?

Van de begeleiding en/of organisatie van jouw kamp of activiteit krijg je alle informatie die je nodig hebt. Ze zullen je alles vertellen over de Kampbubbel en de regels waar je je aan moet houden. 

Op naar een fantastiche kamp!

Heb je vragen? Neem dan contact op met de organisator van het kamp waaraan jij deelneemt. We wensen je superveel plezier.
Image

Veelgestelde vragen

Is het verantwoord om mijn kind mee te laten gaan?
Nog altijd heeft Nederland te maken met het coronavirus. Goede hygiëne en het nemen van gepaste maatregelen is daarom van belang. Met dit protocol, dat is opgesteld door de gezamenlijke aanbieders van kampen en is voorgelegd aan specialisten, de overheid en het RIVM, ligt er een goed plan waarmee kampen verantwoord plaats kunnen vinden.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Samenopkamp.nl is de officiële website van de gezamenlijke aanbieders van zomer- en vakantiekampen in Nederland. © 2021